Ida Myrin heter jag och driver företag som fotograf i Värmland (Karlstad). Jag tog studenten den 13 juni 2013 efter tre bra år på Sundstagymnasiets medieprogram. Bor i en charmig 2:a i Karlstad med pojkvän och katt. Har länge haft fotografi som intresse men tog inte tag i det ordentligt förrän under gymnasiet. Började starta upp en mindre hobbyverksamhet för att komma igång lite lugnt men eftersom det snabbt tog sig och jag gillade mitt jobb mer och mer bestämde jag mig för att starta enskild firma som fotograf i Värmland istället!
 
De största intressena är fotografi, text och musik. Fotar så ofta som jag hinner och har några skribentjobb på sidan av. Älskar att fota analogt, framförallt porträtt. Nu för tiden jobbar jag även som elevstödjare på ett lågstadie i Karlstad, dock bara 80% och inte alls under somrarna då jag fortfarande vill jobba som fotograf i Värmland och Karlstad.
 
 
 
copywriting, fota, foto, fotograf, fotografera, fotografi, karlstad, media, medie, musik, porträtt, skribent, student, svart och vitt, svartvitt, text, värmland,

2 kommentarer

Fatimashakur

29 Jun 2013 22:49

sjukt fin bild!

BYSMJ

07 Jul 2013 23:38

ååå nu hitta jag äntligen din blogg igen!!

Svar: men åååh, va fin du är!
myrinsfoto.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej